Trappen en bordessen

bij WDV Metaalbewerking

Trappen en bordessen zijn essentiële elementen in gebouwen en industriële omgevingen. Trappen en bordessen zorgen namelijk voor veilige en gemakkelijke toegang tot verschillende verdiepingen. Bij WDV metaalbewerking zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en installeren van trappen en bordessen.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Ons team ervaren vakmensen snappen het belang en de functionaliteit bij trappen en bordessen. Of je nou kiest voor een interne trap in een gebouw, een buitentrap of een vluchttrap, bij WDV metaalbewerking is niets te gek. Wij leveren en realiseren maatwerk dat perfect past bij jouw behoeften. Wij werken met verschillende materialen zoals staal, roestvrij staal en aluminium om onze trappen en bordessen te creëren. Ook hebben onze vakmensen oog voor detail, waardoor er een nauwkeurige constructie met een stevige en duurzame structuur gecreëerd wordt. Ook de afwerking is natuurlijk belangrijk en mag niet vergeten worden. WDV metaalbewerking levert niets minder dan kwaliteit. Zo bieden wij ook laswerk en metaalbewerking aan. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in nauw contact te staan met de klant, zodat we de situatie en de behoefte van jou op de juiste manier kunnen vervullen.

Hier houden wij rekening mee

Natuurlijk staat veiligheid voorop en vinden wij het belangrijk dat de trap voldoet aan geldige veiligheidsvoorschriften. Wij houden rekening met factoren zoals belasting, antislipoppervlakken, leuningen en eventuele balustrades. Heb je vragen over onderhoud, de veiligheid, traphoogte of eventuele tussenborders? Neem dan gerust contact met ons op!

De beste service
bij WDV metaalbewerking

Ons team en de klant hebben natuurlijk behoeften. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk om hoge kwaliteit producten en diensten te leveren. Daarnaast is het werk dat wij leveren echt maatwerk en streven wij ernaar om elke dag weer opnieuw het beste uit onszelf te halen. Ook vinden wij het belangrijk om nauw in contact te staan met de klant, dit om van het ontwerp tot het eindresultaat te kunnen afstemmen met de klant. Op deze manier weten wij en jij dat jouw behoeften op de juiste manier vervuld worden. Heb je vragen? Of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan