Lassen

bij WDV Metaalbewerking

Binnen de wereld van metaalbewerking is lassen een cruciale techniek. Lassen zorgt er namelijk voor dat het mogelijk is om verschillende metalen met elkaar te verbinden. Hierdoor worden duurzame en sterke constructies gecreëerd. Bij WDV metaalbewerking hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van lassen.

Wat is lassen ?

Met lassen zijn er verschillende lastechnieken die ervoor zorgen om een lasverbinding te realiseren. Zo heb je MIG/MAG lassen en TIG lassen, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan al je lasbehoeften te kunnen voldoen. Onze gecertificeerde lassers werken ontzettend nauwkeurig en zorgvuldig, op deze manier kunnen wij jou voorzien van producten met hoge kwaliteit lasnaden. Of het nou gaat om het verbinden van metalen platen, het herstellen van beschadigde onderdelen, of het creëren van metalen objecten, bij WDV metaalbewerking leveren we vakmanschap en precisie.

Dit streven wij na
bij WDV metaalbewerking

Bij WDV metaalbewerking streven we altijd naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit. Daarnaast voldoen onze laswerkzaamheden aan de normen en specificaties. Op deze manier kun je altijd vertrouwen op betrouwbaarheid en duurzaamheid van al onze lasverbindingen. Of je nou op zoek bent naar het beste laswerk voor industriële toepassingen, of je op zoek bent naar het beste draai- en frees werk, bij WDV metaalbewerking kun je altijd terecht. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er niets minder dan kwaliteit geleverd wordt. Ook streven wij naar snelle levertijden en nemen wij jou altijd mee van ontwerp naar eindproduct. Wij leveren zowel werkzaamheden op locatie en maatwerk bij ons in de werkplaats. Op deze manier kunnen wij particulieren en bedrijven altijd voorzien van het beste laswerk. Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan