Kanten

bij WDV Metaalbewerking

Bij WDV metaalbewerking bieden wij verschillende diensten aan, zo ook kanten. Kanten is een essentieel onderdeel van metaalbewerking, denk hierbij aan de buigingen en vormgeving van metalen platen.
Bij WDV metaalbewerking staan wij altijd voor jou klaar.

Kanten
bij WDV Metaalbewerking

Kanten is een onderdeel van metaalbewerking waarbij de vormgeving en de buigingen van metalen platen worden verzorgd. Bij WDV metaalbewerking beschikken wij over geavanceerde kantpersen en buigmachines. Met onze hoogwaardige kantpersen kunnen we metalen platen in verschillende vormen en hoeken zetten. Onze vakmensen werken met uiterste precisie en vakmanschap om jouw wensen uit te voeren. Wij beschikken over een 150 ton kantbank die maximaal 3 meter kan verwerken.

Beste service en kwaliteit

Bij WDV metaalbewerking begrijpen we dat elke klant unieke vragen en vereisten heeft. Daarom bieden wij kantdiensten aan van hoge kwaliteit, maar onze vakmensen en experts staan ook klaar om jouw project van begin tot het eind te begeleiden. Wij vinden het belangrijk om een nauwe samenwerking met onze klanten te hebben. Op deze manier weten we zeker dat alles volgens wens gebeurt. Daarnaast kunnen we op deze manier samen met jou overleggen over de materialen, diktes en buigingen. Op deze manier kunnen we de perfecte afwerking realiseren die aan jouw verwachtingen voldoet.

Dit kun jij verwachten
van wdv metaalbewerking

Of je nu op zoek bent naar kantwerk of trappen en bordessen, bij WDV metaalbewerking vind je het allemaal! Of je nu op zoek bent naar kantwerk of enkele producten, bij WDV metaalbewerking vind je het allemaal. Wij streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Daarom zetten we ons in om perfectie te bereiken bij elke kant toepassing die we leveren. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan